Home > Nieuws > Archief

OSR BEKERT VERDER PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Onder toeziend oog van een redelijk aantal toeschouwers bond OSR de strijd aan tegen het hoger geklasseerde Smash 1. Afgelopen zaterdag werd het derde team van Smash al verslagen met 4-0. OSR was er op gebrand ook het 1e team van Smash te verslaan en zodoende een ronde verder te komen in de NEVOBO beker toernooi.

OSR ging als een sterk collectief team te werk en kon zodoende lekker uitlopen naar 11-5, toen Smash door  een time out het tij probeerde te keren. Het lukte hen geenszins en het werd uiteindelijk 25-12 voor de thuisploeg. De 2e set leek veel op de 1e , maar nu waren de rollen omgedraaid. Smash wilde zich kennelijk niet laten afslachten door een 1e klasse team en trok de stand weer gelijk met de setuitslag van 18-25. Smash had de smaak te pakken , OSR liep achter de cijfers aan ,toch bleef het spannend tot aan het eind van deze set, Smash kroop door de oog van de naald en haalde op het nippertje de 3e set naar zich toe.

Wilde OSR toch een ronde verder dan moesten er nog wel even 2 sets gewonnen worden. De Dames van OSR lieten er geen gras over groeien en starten weer zoals in de 1e set. Smash liep weer lichtjes achter de feiten aan , hetgeen resulteerde  weer in de setwinst voor OSR 25-18. De stand was  inmiddels dus 2-2. De laatste set startte OSR met de opslag en nam direct een voorsprong van 7-3 en had de 8e punt ook het eerst bereikt en werd er van helft gewisseld , Smash  kroop echter stiekem dichterbij en via 10-7, 13-12 leek het er op dat ze alsnog met de overwinning richting Beilen zouden gaan, Echter OSR rechte nog eenmaal hun ruggen en besliste de laatste set in hun voordeel en werd het 15-13, Een 3-2 zege was binnen en een ronde verder.  Welke tegenstander ze dan krijgen is nog niet duidelijk maar zal ongetwijfeld wederom een tegenstander uit een hogere klasse zijn.