Home > Nieuws > Archief

MEISJES C1 STILL GOING STRONG!!!! PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Even een verslag van en over meisjes C1, om iedereen weer even bij te praten over de meiden!

11 februari speelden we een thuiswedstrijd tegen de Captains Kangeroe uit Hardenberg. Onder leiding van Chris was de eerste set een topset. Er werd zeer goed gevolleybald. In de tweede set keken de meiden tegen een achterstand aan van 18-24 maar wisten zich terug te vechten en op karakter door te gaan en zodoende de set naar eigen hand te zetten. Fantastisch, ondanks de onsportieve vocale aanvallen van de tegenstanders werd de set gewonnen met 26-24!!! Door dit setverlies waren de tegenstanders murw en wonnen de meiden van OSR ook de derde en vierde set. Optimale score dus!

25 februari vertrokken de meiden richting Dedemsvaart, wederom onder leiding van Chris om tegen Univé Dac te spelen. Via trouwe supporters werd ik op de hoogte gehouden via SMS en wist dat dit dus ook een spannende wedstrijd was. Geen gemakkelijke pot, waar ik eigenlijk stiekem een beetje op had gehoopt. Maar door blessures en ziekte van een aantal speelsters was de mogelijkheid om te wisselen er niet en speelden een aantal meiden op posities die ze niet gewend zijn. Ook werd geprobeerd een aantal meiden op andere posities neer te zetten om flexibeler te kunnen zijn. Hierdoor was het een beetje onrustig, maar desondanks heel goed alle sets gewonnen!

03 maart opnieuw een uitwedstrijd, dit keer in Emmen. Alle speelsters weer fit en de opstelling back to basic; iedereen weer op haar eigen positie. Maar wederom geen gemakkelijke wedstrijd; passen kwamen niet bij de spelverdeelsters, waardoor de eigen aanvalsopbouw moeizaam verliep. Als die wel liep, werd er fantastisch afgemaakt. Ook verdedigend, met name het blok, liep goed. Wel vrij veel servicefouten, maar desondanks hebben we ook deze week alle sets kunnen pakken!

Kortom; 3 wedstrijden op rij de volle 5 punten gescoord, zodat we een iets royalere voorsprong hebben opgebouwd op de nummers 2 en 3, Vonk en Smash!

Aanstaande zaterdag spelen we weer thuis tegen Ritola om 14.30 uur. Misschien tot zaterdag!