Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
SLEEN DE BETERE PARTIJ??? PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Zaterdag 10 maart stond de derby OSR – Sleen 2 op de rol , met als doel de koppositie te behouden of te veroveren. In de sportzaal van Exloo stroomde het publiek van Sleen en Exloo de zaal binnen om niets van de derby te missen, een domper op de vreugde was het niet opkomen van de 1e scheidsrechter.Sleen wenste niet te spelen met 2 scheidsrechters van OSR, zodat de voorzitter van Sleen maar moest invallen om de partij door te laten gaan.

De eerste set ging gelijk op. Sleen met een hele jonge ploeg en OSR met een wat meer ervarende ploeg gaven elkaar geen krimp. Het publiek genoot van deze wedstrijd.De opslagen wisselden elkaar af zodat de set best lang duurde. Uiteindelijk ging de jonge ploeg van Sleen met de eerste setwinst er vandoor. 22-25.Daar had OSR niet op gerekend,

 

 

Vol goede moed ging OSR van start in de 2e set Ook deze set stond bol van de spanning. De strijd ging weer gelijk op, helaas was opnieuw Sleen de betere partij en trok ook deze set naar zich toe,20-25.

De derde set, wilde OSR toch enkele punten binnen halen, maar dan moest er nu wel gewonnen worden. De coach startte met het zelfde 6 tal als in de eerste 2 sets . Veel wissel keuze had hij ook niet voor elke positie. Het team raakte ondanks 2 set verlies niet in de stress en liet zich deze kans niet ontglippen. Uit de setstand blijkt ook dat de beide ploegen elkaar de winst niet gunden. Wel bleek OSR dit maal de betere partij en het lukte hen de 3e set winnend af te sluiten. 25-20.

Dan de 4e set: OSR rook een 5e set, maar dan moest het wel de 4e winnen. Sleen begon te wankelen, de druk werd als maar groter en je zag de spanning toenemen. OSR maakte daar dapper gebruik van, het sloeg via de buitenkant vaak raak. De set was dan ook voor OSR. 25-19.

2 punten waren in elk geval verdiend, misschien ook nog een 3e punt? Sleen wenste daar echter niet aan te voldoen. Al heel snel namen ze een voorsprong en wensten die ook niet meer af te staan. Ze trokken aan het langste eind met 9-15 en gingen met 3 punten terug naar Sleen. Hierdoor verstevigde Sleen hun koppositie in de 1e klasse. Maar de strijd is nog niet gestreden. Zal het net zo spannend aan het eind worden als vorig seizoen?. Blijf OSR volgen via www.volleybalosr.nl .

 

 

Laatst aangepast op dinsdag 13 maart 2012 16:34
 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede