Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
UITSTEKEND WEEKEND VOOR OSR PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

 

Afgelopen zaterdag speelden 3 top teams van OSR hun thuiswedstrijd,

MC1

Alle 3 werden door OSR gewonnen. Om 16.00 uur stond de hoofdklasse wedstrijd OSR MC1 – Vonk Coevorden op de rol. MC1 speelde vol overgave deze wedstrijd. Het publiek, wat in geruime mate aanwezig was, kon een leuke wedstrijd zien. Al het hele seizoen staat OSR bovenaan en wilde dit na vandaag ook maar zo laten. Vonk mocht met lege handen terug naar Coevorden. setstanden 25-21-25-13-25-13 25-23. Met nog twee wedstrijden te gaan ,waarin minimaal een set gewonnen moet worden, kan OSR het kampioenschap niet meer ontgaan. A.s. zaterdag willen ze dat punt gaan ophalen in Coevorden, waar opnieuw tegen Vonk gespeeld gaat worden.

MB1

Dan begon om 17.30 OSR MB1 hun wedstrijd tegen Emmen'95 MB3. Een negen tal jonge meiden kwamen uit  Emmen  en wilden gezien de aantalsovermacht met de volle buit weer terug naar Emmen. Helaas voor Emmen'95 konden ze dat tegen de OSR meiden niet waarmaken en werd het uiteindelijk 2-1 voor OSR. Ook hier kon men ontdekken dat de meiden van OSR steeds beter om weten te gaan met de geboden kansen. Het team van OSR draaide lekker en daardoor kwam Emmen er eigenlijk niet meer aan te pas in de 2e en 3e set. De setstanden waren dan ook 20-25, 25-14, 25-19. Door deze uitslag staat OSR MB1 op de 3e plek in hun competitie.

D1

Dan tenslotte het vlaggenschip van OSR.  Als dit team Sleen en Kangaroe wilden blijven volgen dan moest er vandaag weer met 4-0 gewonnen worden . Ditmaal van Flash Nieuw Leusen D2. Vorige week in de uitwedstrijd tegen Action lieten ze even een steekje vallen door daar een set met 30-28 te verliezen.

OSR begon met slechts 6 basisspeelster aan deze wedstrijd , zodat de bank aangevuld werd met meisjes uit de B en C jeugd. De 1e set startte OSR als vanouds en werd de tegenstander met een duidelijke set stand van 25-13 op zij gezet. De 2e set werd duidelijk heel lang overheerst door Flash. OSR kon maar moeilijk langs zij komen , maar zegevierde uiteindelijk wel met 25-22.  De 3e set was een beetje hetzelfde als de 2e set, een niet al te beste volleyballende tegenstander nam OSR mee op sleeptouw en dat resulteerde in een moeilijke setwinst van 25-18. Het ijs was gebroken en Flash liet zich in de 4e set gemakkelijk naar de slachtbank geleiden. OSR had de draai weer te pakken. Set winst van 25-13, een 4-0 dus . Door dit resultaat en de andere uitslagen van dit weekend betekent dat Sleen nog maar 1 punt voor staat op Kangaroe D3 en OSR D1. Spannende laatste 3 speelronden breken aan. Wie wordt de uiteindelijk kampioen in D1C?

Jan Geerts

 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede