Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
VAN EEN TROTSE COACH PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Wat een seizoen hebben we gedraaid, ongelooflijk...

Het begon bij het plaatsingstoernooi voor de hoofdklasse, met een team bijeen geselecteerd uit drie verschillende teams. Met dit husselteam lukt het ons te plaatsen voor de hoofdklasse, ons eerste feestje!

Toen hard aan het trainen om er een team van te smeden. Met deze meiden was dat geen probleem; supergemotiveerd, veel inzet, ontzettend sociaal en een geweldige sfeer binnen het team. Er werd hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Op de dinsdagtrainingen werd er hard aan getrokken onder leiding van Henk om individueel beter te worden, op de donderdagtrainingen stond het teamspel voorop. In het afgelopen jaar hebben alle meiden stuk voor stuk een enorme groei doorgemaakt, daar is iedereen het over eens!

Tijdens de gehele competitie liep het lekker, er werd veel gewonnen en we hebben eigenlijk vanaf het begin bovenaan gestaan. Nu was dit niet zo gemakkelijk als misschien de stand doet vermoeden; we hadden wel degelijk sterke tegenstanders en ook de teams die in de onderste regionen zwierven waren absoluut geen gemakkelijke partijen, er moest echt goed worden gevolleybald om de punten te blijven scoren.

Tot afgelopen weekend bleef het spannend, zou het dan toch op de laatste wedstrijd gaan aankomen? De laatste drie wedstrijden tegen je naaste rivalen spelen geeft veel extra druk en de spanning was erg opgelopen; we moesten 6 punten zien te scoren uit deze laatste drie partijen, maar dat moest dan wel gebeuren tegen de nummers 2 en 3. Als een speer werd er gespeeld afgelopen week; het leek of de druk weg was en er werd als vanouds gespeeld. Dat kan dit team namelijk als geen ander; volleyballen!!! Samen sterk, elkaar goed aanvullend, werd deze wedstrijd eigenlijk totaal onverwacht met een vette 4-0 overwinning afgesloten!

In de veronderstelling dat we na het scoren van deze 5 punten nog eentje te gaan hadden, bleef er toch wel iets van spanning; je moet die set namelijk nog wel zien te winnen! Enorm groot was de opluchting toen we op maandag opeens "kampioen" achter ons team zagen staan.

Ouders begonnen te mailen, onder leiding van onze altijd fanatieke sponsor! "We zijn al kampioen!!! Niet meer in te halen, al zouden we alles nu verliezen dan winnen we alsnog op punten!!!"

Iedereen kan zich voorstellen hoe erg door het dolle heen de meiden gisteren op de training kwamen; niet meer te houden! Met nog twee wedstrijden te gaan waarin we van plan zich nog even te demonstreren hoe een kampioensteam kan volleyballen is het toch geweldig dat we dit in 1 jaar hebben bereikt!

Bij deze wil ik ook de ouders van de meiden bedanken! Altijd trouw op de tribune en even enthousiast als de kinderen, geweldig! En Chris bedankt voor het invallen als ik er niet was!

Ik heb al vaker geroepen dat ik ontzettend trots ben op "mijn team". Niet alleen omdat ze kampioen zijn geworden, hoewel dat heel erg verdiend is. Maar vooral omdat het zo'n leuke groep meiden is, heel sociaal, altijd aanwezig op de training en enorm veel inzet en motivatie tonen.

Nienke, Daphne, Christine, Sara, Ellen, Emma, Annerens en Katja

heel erg bedankt hiervoor! Het was een feest om jullie te trainen en te coachen. En alle ouders bedankt voor het vertrouwen in mij als trainer en coach. Het was een geweldig jaar met jullie waar ik altijd met plezier op zal terugkijken!

Anita.

 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede