Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
MISSIE GESLAAGD PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Op zaterdag 12 mei hadden wij de laatste kans om te promoveren naar de promotie klasse.De PD-wedstrijden dus; en deze werden gehouden in de sporthal van Selwerd te Groningen.De eerste wedstrijd moesten wij strijden tegen Veracles uit Groningen en we begonnen de eerste set aardig gespannen. Met 7 speelsters in wedstrijd tenue en met 2 geblesseerden op de bank(nou ja , 1 zwangere dan) moesten we het klusje klaren.Het verliep niet helemaal vlekkeloos en kwamen we op achterstand , we konden het niet meer inhalen en zo verloren wij de eerste set.

 

 

In de tweede set begon onze serve koningin Inge met haar opslagen en was niet meer te houden , de ene punt na de andere. Met een beste voorsprong werd de gespannenheid minder en werden we zelfverzekerder waardoor we ook met goede smashes afmaakten. Het lukte ons gelukkig om deze set te winnen. Nu de beslissende derde set met een tussenstand van 1-1 , nu erg goed geconcentreerd blijven spelen en niet teveel fouten maken. Bij de tegenpartij werd al druk gewisseld(dat kon ook gemakkelijk met een bank vol reserve speelsters) om ons proberen te verslaan. Het was erg spannend en er werd veel druk op ons gelegd maar door goede vechtlust kwamen wij als eerste bij de 25 punten. Zo, de eerste wedstrijd gewonnen met 2-1 en hier zijn we al heel blij mee.

De tweede wedstrijd kwam er gelijk achteraan en dit was tegen de dames van Smash and Block uit Hoogkerk.We begonnen en al snel hadden we in de gaten dat dit qua niveau een stuk lager lag. Extra opletten dat je niet mee gaat volleyballen in traagheid maar tempo houdt Arry,Anja,Lizet en Jose gingen als een speer en in de derde set(we stonden al voor met 2-0)kwam Nienke erin bij de 15 de punt. En ook in deze set had Smash and Block geen schijn van kans. De laatste punten werden afgeteld en voor het eerst in de geschiedenis gaan de Dames van OSR naar de promotieklasse.

We hebben eerst een fles champagne leeggedronken en zijn toen heel gelukkig teruggereden naar Exloo.

We willen langs deze weg alle trouwe supporters en Henk bedanken voor het afgelopen seizoen en zien jullie graag terug in de sporthallen voor de competitie 2012-2013.

Namens de Dames 1 van OSR

Laatst aangepast op maandag 14 mei 2012 08:17
 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede