Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
ACTIE WIJ WILLEN WORLDLEAGUE PDF Afdrukken E-mailadres
Nieuws

Beste Volleyballiefhebber,


www.wijwillenworldleague.nl

www.facebook.com/WijWillenWorldLeague

Graag vraag ik je aandacht voor het volgende. Mijn naam is Ine Klosters en je kunt me het best een ongelofelijke volleybalfan noemen. Ik geef training, heb zelf jarenlang gevolleybald en leid trainers op. Het gaat me al een tijd aan het hart hoe moeizaam het gaat binnen het volleybal. Winnen de Oranjeheren de EuropeanLeague, is er qua financiën een grote uitdaging om deel te gaan nemen aan de WorldLeague. Die uitdaging kunnen wij toch aan!

Om deze reden heb ik een ambitieus plan opgevat. Ik maak mij al jaren sterk om meer jongens aan het volleyballen te krijgen en ben vanmening dat zij helden nodig hebben. Helden die spelen in de wereldtop net als het team van 1996 ooit deed. Gelukkig blijkt dat heel veel mensen er net zo over denken!

Mijn actie ‘Wij Willen World League’ (WWWL) heb je misschien al voorbij zien komen en het als doel: de heren te helpen naar de wereldtop. Er is een groot bedrag nodig want de World League is een dure competitie. Ik denk dat we veel bij elkaar kunnen krijgen via crowd funding. Als het lukt hebben we als het ware een ‘landsteam’ op de been gebracht. Hoe gaaf zou dat zijn!

Misschien verklaar je me hartstikke voor gek dat ik denk dat ik in mijn uppie het herenteam kan helpen. Als jij helpt kan het nog wel eens gaan lukken! Het team van Edwin Benne heeft alle medewerking toegezegd toen zij van de actie hoorden. Kijk op de website of op Facebook wat teruggedaan wordt voor donaties! Volg mij op Twitter voor de laatste nieuwtjes.

Wil jij ook dat onze jongens helden hebben? Wil jij je ook inzetten om jongens aan het volleyballen te krijgen? Wil je ook dat ons nationaleherenteam weer op wereldniveau meedraait? Wil jij je ook inzetten voor de toekomst van het herenvolleybal in Nederland?

Steun dan de actie WWWL en kijk hoe je het beste kunt bijdragen, zelf of samen. Bekijk de site enstort vandaag nog een donatie op rekening 490686079 t.n.v. WWWL

rewards
-Gesigneerd shirt
-Meet and Greet met team en staf
- Training mbv ballenkanon
-Meetrainen met het team
- Leef een dag als profvolleyballer
-Clinic
-Arrangement naar de paralympics
 

Laatst aangepast op maandag 20 augustus 2012 22:29
 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede