Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
GOEDE START IS HET HALVE WERK !!! PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Zaterdag j/l begon voor OSR het nieuw volleybal seizoen. En ondanks dat de vereniging met minder leden aan de competitie begonnen is zijn we  toch van plan er  een mooi seizoen van te maken. Alle teams hebben veranderingen ondergaan en zullen dus weer even wat aanloop problemen hebben. Vol verwachting waren we hoe het eerste weekend zou verlopen.  Alle teams spelen dit seizoen de ene week thuis en de andere week uit. We begonnen met de jongste C junioren voor hun eerst competitiewedstrijd tegen Action uit Nieuw Buinen. Dat OSR er zin in had om een goed resultaat neer te zetten werd direct na het eerste fluitsignaal duidelijk.Men ging geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen en het verschil in klasse werd al direct duidelijk. Niet zo moeilijk natuurlijk als je als beginnend C team van Action tegen een al voor de 3e jaar in de C spelende OSR moet volleyballen. De overwinning ging dan ook naar OSR met de volgende setstanden: 25-14,25-7 en 25-19.

Daarna was het de beurt aan de meisjes B . Dit jaar uitkomende in de hoofdklasse van het district, met een groter veld en hoger  nethoogte dan vorig seizoen, is het duidelijk even wennen.  Een beetje  gespannen werd begonnen  aan hun wedstrijd  tegen de meisje van Set-up uit Balkbrug.  Ook daar was er een ervarings verschil te merken, maar dat deerde OSR geenszins . Vol goede moed begon men aan hun wedstrijd en gezien de uitslag niet onverdienstelijk.  Balkbrug ging er uiteindelijk wel met de eer vandoor, maar de uitslag geeft voldoende perspectief voor een succesvol vervolg. De setstanden waren: 18-25,23-25,23-25 en 25-17, een 1-3 nederlaag.

Dan de senioren van OSR. De spits werd  afgebeten door D2. Met een nieuwe trainster, via Schoonoord binnen gevlogen uit TsjechiĆ«  en enige nieuwe speelsters uit de eigen jeugd werd de wedstrijd tegen MSK begonnen.  Uit het verloop van de wedstrijd bleek dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren.  De setstanden liggen dan ook niet ver uit elkaar.  Wel was MSK beter op elkaar ingespeeld.  Maar er is uitzicht op een goed seizoen.  De setstanden in deze wedstrijd waren 18-25, 25-19, 18-25 en 16-25 , 1-3 voor MSK.

Dan kwam het vlaggenschip aan de beurt, Dames 1. Ook binnen dit team waren enige nieuwe aanwinsten te ontdekken. Hoe zou het seizoen gaan verlopen? In een al  gespeeld toernooi had men al de nodige wedstrijden gespeeld en wist men inmiddels wat men aan elkaar had. OSR speelt dit seizoen voor het eerst in de promotieklasse, een nog nooit behaald niveau in hun geschiedenis. Dus al met al een spannend seizoen. De eerste tegenstander was dan ook van een vereniging met eredivisie ervaring, n.l DOK Dwingeloo.  Ook hier was bij het 2e team duidelijk een verandering aanwezig. OSR begon ook in deze wedstrijd vol goede moed aan hun eerste wedstrijd in een nieuwe klasse en ze  hadden er duidelijk zin aan .  De tegenstander kwam in de eerste 3 sets bijna niet aan de bak.  Dwingeloo was duidelijk zoekende naar hun spel, de 4e set zou OSR voor het eerst in moeilijkheden brengen en dat resulteerde uiteindelijk dat Dwingeloo niet  helemaal met lege handen naar huis ging en thuis kon uithuilen bij de Siepeltoren De setstanden 25-11,25-19,25-6 en 18-25.

Zaterdag 6 oktober zijn  de volgende thuiswedstrijden in Exloo, kijk maar eens op www.OSRvolleybal voor de teams.

 

 

 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede