Home > Nieuws > Archief

ONGESLAGEN STATUS OSR MC1 PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag had OSR weer een thuisronde volleybal. De spits wordt elke thuisdag afgebeten door Meisjes C, tot en met afgelopen zaterdag ongeslagen in hun competitie. Ook deze zaterdag was de tegenstander, in dit geval Pegasus MC2, geen partij voor OSR. De meisjes wisten dan ook met ruime setstanden, 25-10, 25-13 en 25-6 de overwinning binnen te halen en staan samen met Emmen MC3 ongeslagen aan kop.

Daarna was het de beurt aan hoofdklasse team MB1. Ook dit team draait verdienstelijk mee in de competitie en moest zaterdag tegen de koploper Kangaroe MB1.  OSR begon voortvarend aan de wedstrijd en won de 1e set dan ook met 25-19.  Dat was balen voor de oud trainer van de jeugd van OSR Fokke Meijer.  Hij kon het natuurlijk niet maken om zijn ploeg niet winnend te laten vertrekken en ging dan ook met de 2e en 3e set er vandoor. Setstanden 19-25 en 16-25. OSR restte niets anders dan de 4e set te winnen om nog wat punten in Exloo te houden. En dat lukte 25-22. De 5e set moest nu beslissen wie met de  eer ging strijken. Kangaroe was uiteindelijk de winnaar 12-15. Al met al een mooie wedstrijd.

Om 19.00 uur was het de beurt aan het 1e team van de vereniging, verdienstelijk gestart in de nieuwe klasse, de promotieklasse. Ze moeste tegen de op de 2e plek staande Flash uit Nieuw Leuzen, een altijd moeilijke tegenstander.  Oude  bekenden  uit het verleden toen beide teams in de 1e klasse speelden. Flash kwam zoals gewoonlijk snel uit de startblokken en OSR had het nakijken. Men liep voortdurend achter de feiten aan en Flash sloot winnend af, 20-25. Het was  een moeilijke opgave voor de interim coach Klaas om wat van de wedstrijd te maken. Dezelfde 6 begonnen aan de 2e set, en warempel de ploeg kreeg vat op de wedstrijd, Flash zakte in.  Ook dit was altijd al een beetje hun gewoonte . OSR bleef ruim op voorsprong en pakte de 1-1, 25-18. De 3e set was weer voor Flash, niet ruim maar toch 23-25. De 4e set was het andersom, ook ditmaal een klein setwinst, maar nu voor OSR 25-21, Een 5e set was het resultaat, een resultaat waar OSR vooraf voor getekend zou hebben, Flash had in deze set iets meer geluk, het werd nipt 14-16. Een mooi resultaat voor de Dames van OSR. Op naar hun volgende tegenstander a.s zaterdag in Hoogeveen tegen Olhaco D2.  We zien  de aanhangers van OSR graag 10 november weer in de sporthal van Exloo. Voor tijden kijk je op www.volleybalOSR.nl