Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
OSR KNAP UIT WINTERRECES PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Na een aantal weken vrij, begon voor OSR  zaterdag weer de competitie. Afgelopen maandag hadden de recreanten al hun wedstrijd  gespeeld en helaas verloren met 2-1 met de setstanden 22-25, 24-25 en 12-3.   Zaterdag 12 januari was weer een thuisdag voor de overige ploegen. Wel had Meisjes B op 5 Januari mee gedaan aan het open Nederlands kampioenschap in Denekamp, waar ze heel verdienstelijk hebben gespeeld. Alleen in de kruisfinale van de poule wedstrijden kwamen ze ervaring te kort, zodat ze niet naar de 2e ronde konden doorstomen. Een hele ervaring voor deze jonge ploeg. Maar dat deerde hen niet om zaterdag weer goed voor de dag te komen.

Maar voor het zover was , was het eerst de beurt voor MC1.  Zouden zij ook ongeschonden de oliebollen tijd zijn door gekomen? Wel ja, de tegenstander van deze  dag was te verslaan, dat wisten ze uit hun eerste wedstrijd tegen deze Tyfoonploeg uit Stadskanaal. De uitslag werd dan ook 3-0 met de setstanden 25-18, 25-18 en 25-16. Een uitstekend debuut van Marit Nieman in deze wedstrijd.

Dan MB1 tegen SSS uit Emmercompas, altijd lastig. De eerste set ging gelijk op, evenals de tweede ,met] nipte overwinningen voor OSR met 25-22 en 25-21. En toen sloeg SSS toe.  Ze wilden niet met lege handen terug naar Compas en ze lieten duidelijk weten wel te kunnen volleyballen. De derde en vierde  set was  hiervan het resultaat voor hen met duidelijke cijfers 14-25 en 9-25.  2-2 dus in setstanden. Dan de vijfde en beslissende set. OSR pakte de draad weer op en met een scheutje enthousiasme walste OSR over SSS heen 15-6 en de  3 punten bleven in Exloo.

Daarna de beurt aan D2 tegen Quinto uit Westerbork.  In Westerbork hadden zij de wedstrijd duidelijk verloren, maar was het nu tijd voor  revanche. Door het goed spel van onze Liba Nedbalova walste ook deze ploeg over de tegenstander heen met 25-12 en 25-12.  Toen kwam  een dip met  26-24.  En toen leek de koek op. Quinto redde voor zichzelf de eer en ondanks een zware blessure van een Quinto speelster, wisten ze een punt mee te nemen naar Westerbork,      19-25.

Helaas ging de wedstrijd van D1 door teveel blessures van OSR zijde niet door.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede