Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
WEDSTRIJDVERSLAGEN MC1 PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

SSS Emmercompascuum MC1 – O.S.R meiden C1 Maandag 4/2

Maandag 4 februari moesten we de wedstrijd tegen SSS in Emmercompascuum inhalen. De warme maaltijd ging deze avond aan onze neus voorbij.We vertrokken namelijk al om 17.00 uur richting Compas.De wedstrijd begon om net iets over zessen. Al spoedig bleek dat onze meiden geen team is dat op maandagavond (en vooral zonder warme prak) in de baan moet. Het volleyballen was niet echt super, maar ondanks alles gingen we wel met de 3 punten weer richting Exloo. De setstanden waren 17-25, 16-25 en 15-25. Géén Superpartij, géén warme maaltijd maar wel weer de drie punten.Toppie!!

O.S.R meiden C1 – VCO'72 MC3 Zaterdag 9/2

Deze zaterdagmorgen moesten we naar het altijd lastige Onstwedde.Om kwart voor 10 vertrok het hele spul richting het nieuwe en zeer mooie sportcomplex van Onstwedde. Er werd direct vanaf het begin lekker gevolleybald. Ik zie steeds meer spel terugkomen, waar in de training zo hard op geoefend wordt. Klasse meiden!!Ook waren vandaag de opslagen verschrikkelijk goed, of de bal plofte tussen de gaten van de tegenstandsters in, of er werd zo hard geserveerd dat je bij de tegenstander alleen het haar zag wapperen. De scheids had dit ook in de gaten en wou ons "kanon" Lian van de opslag halen. Hij dacht op een gegeven moment dat Lian al drie opslagen had gehad ipv twee.Dit werd hem door Lian zelf wel ff héél duidelijk gemaakt!!"IK kan ook wel tellen hoor!." En dit zonder enig blozen...... Je had gelijk hoor, meid!Het publiek heeft vanaf de tribune genoten, van een kopje koffie, waar ze wel even op moesten wachten en een leuk potje volleybal.De punten gingen weer mee naar Exloo. Setstanden waren 16-25, 16-25 en 10-25.

O.S.R Meiden C1 – Sudosa Desto MC11 Zaterdag 23/2.

Zaterdag j.l. moesten we tegen de meisjes uit Assen aantreden. Uit, waren we hier met groot verschil overheen gedonderd. Dit wou natuurlijk niet zeggen dat het vandaag weer zo gemakkelijk zou gaan.Lian had het beter bekeken..... "vakantie".Voor haar was Annerens bereid om mee te spelen. Namens meiden C, bedankt.Ondank de niet zo sterke tegen partij waren onze meiden ook niet zo geweldig.Giebelen, niet opletten, grapjes maken en waren ze niet met de volle 100% bij de wedstrijd. Juist met deze makkelijkere wedstrijdjes hadden ze goed kunnen oefenen op bovenhands opslaan, het goed rustig en gecontroleerd spelen én 3X overspelen alvorens de bal er over te meppen.Ach, we hebben toch weer 3 punten binnen gehaald, dus kijken we het voor deze keer maar even door de vingers.De volgende wedstrijd op 8 maart in Emmen zal er wel beter moeten worden gespeeld maar ik ben ervan overtuigd dat dit dan ook gebeurt.De setstanden van deze overwinning waren 25-11, 25-6 en 25-11. Meiden weer bedankt en tot vrijdagavond 8 maart in Emmen.

De coach.

Laatst aangepast op woensdag 27 februari 2013 20:53
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede