Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
SLECHTE DAG VOOR OSR PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

 Afgelopen zaterdag moesten 3 ploegen van OSR Exloo/Odoorn in een te koude zaal hun wedstrijden spelen. De verwarming is al meer dan een week kapot en blijkbaar kan men dat tegenwoordig niet meer zo snel repareren. Voor de bezoekers , de speelsters die niet actief direct aan hun wedstrijd mee deden alsmede de scheidsen van die dag zeker geen pretje. Het zat OSR dan ook niet mee.

We begonnen met Meisjes B tegen En Bloc uit Nieuwe Amsterdam . Een wedstrijd om gauw te vergeten. De coach was na afloop dan ook zichtbaar teleurgesteld. De move ontbrak volledig bij de Meisjes B, setstanden 10-25,3-25,16-25 en 18-25.

Ook Dames 2 had dankzij de koude zaal een zeer trage start. Peelermarke uit Assen ging dan ook duidelijk met de eerst 2 sets aan de haal 19-15, 16-25. De raderen van OSR begonnen langzaam warmer te worden. Peelermarke won met de hakken net over de sloot nog wel de 3e set 27-29. Maar toen werd duidelijk dat OSR wel degelijk kan volleyballen en de laatste set was dan ook overtuigend voor onze dames 25-15.

Toen was het de beurt aan het vlaggenschip van OSR tegen Tjoba 2 uit Klazienaveen. Uit duidelijk verloren betekende dat OSR vandaag wat recht wilde zetten. Het was nog wel stuivertje wisselen per set maar de uiteindelijke winst was voor OSR, setstanden 25-23, 23-25, 25-15, 21-25 en de beslissende set 15-9. De missie was geslaagd, alhoewel er nog wel een puntje meer ingezeten had als de verdediging in de 4e set wat meer had aangesloten bij het blok. Maar dat terzijde, een revanche was gelukt.

Er zijn nu een paar weken geen thuiswedstrijden, maar de supporters zijn op 6 april weer welkom in de sportzaal van Exloo. Kijk voor de wedstrijd en trainingstijden maar even op www.volleybalOSR.nl

Laatst aangepast op dinsdag 12 maart 2013 22:35
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede