Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
WEDSTRIJDVERSLAG EMMEN'95 MC2 - O.S.R. MC1 PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Vrijdag 8 maart moesten we om 19.30 aantreden tegen de meiden van Emmen'95. De tribune was goed gevuld, maar dit kwam mede doordat er nog 2 wedstrijden werden gespeeld (Ha,ha).Christine was afwezig en Sara was weer bereid om ons uit de brand te helpen.Emmen'95 stond als vierde op de ranglijst en wij als de nummer twee, het kon dus een spannende wedstrijd worden.Het plan was om vanavond de oefeningen van de trainingen terug te zien.Ik denk dat dit goed gelukt is en dat het er in de wedstrijd goed uitkwam.Super meiden!!

De eerste setwinst was dan ook voor ons het werd 18-25. Emmen knalde er in deze set even tien punten op rij binnen. We hadden afgesproken dat ze hier in de 2de set geen kans meer voor kregen. Ook in de 2de set werd er zeer goed gevolleybald en dit resulteerde dan ook in een 11-25 setwinst voor ons. De volle drie punten gingen weer mee in de kofferbak, want na zeer goed spel in de derde set werd ook deze gewonnen en wel met 12-25.

Goed gespeeld meiden! De volgende wedstrijd is op 23 maart en dan spelen we uit tegen Pegasus in Ter Apel aanvang 14.00.

Tot de volgende keer, de coach.

Laatst aangepast op maandag 18 maart 2013 10:52
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede