Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
MEIDEN C2 HEEL 2012 NOG ONGESLAGEN!!!!! PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

 

Na de eerste drie wedstrijden van 2012 te hebben gewonnen hebben onze meiden van C2 ook afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen V.V.E. '86 winnend kunnen afsluiten. OSR won alle drie de sets overtuigend.

De zegereeks begon op 14 januari. De meiden moesten aantreden tegen Emmen '95. Het was een razend spannende wedstrijd, de teams waren echt aan elkaar gewaagd. De eerste set werd door OSR gewonnen en de tweede set door Emmen. Het kwam dus op de derde set aan. Gelukkig hield OSR het hoofd koel en won de laatste set met 20 -25.

Op 21 januari werd SSS/E thuis ontvangen. Weer won OSR de eerste set en won SSS/E de tweede set. In een bloedstollende derde set wonnen onze meiden toch met een 30 -28!!

Op 28 januari gingen we op bezoek in Nieuw Buinen bij Action. De eerste set ging vrij gemakkelijk naar Action. Onze meiden wilden het er niet bij laten zitten en gingen er vol tegenaan, na een hevige strijd wonnen ze toch de laatste twee sets en konden ze met winst naar huis.

De meiden van C2 zitten in een leuke competitie waar de teams goed aan elkaar gewaagd zijn. Dit levert voor de toeschouwers vaak hele spannende wedstrijden op.

Ga zo door meiden!!!

Muriel Hofstede

 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede