Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
DAMES 1 OSR OP KOERS PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

De OSR dames blijven in de race voor het kampioenschap, ondanks set verlies in Gieten tegen Oostermoer. Afgelopen vrijdag gingen de dames er weer voor. Na een rust periode van 2 weken moesten ze weer volop aan de bak om de race met de dames van Sleen 2 vol te houden. Dit levert meteen extra spanning op, Oostermoer uit altijd lastig.

 

 

OSR startte in haar favoriet opstelling om de set te gaan winnen, lange tijd leek dat er niet op, de punten gingen heen en weer, uiteindelijk was de 1e set voor OSR 25-21.

De 2e set was een kopie van de 1e , beide ploegen gaven elkaar niets cadeau, wel bleek OSR gaande de wedstrijd beter op elkaar ingespeeld dan Oostermoer, het bleek nog niet uit de punten, maar toch had OSR een licht overwicht, de set werd dan ook weer met 25-21 gewonnen. Dan de 3e set: het bekende verschijnsel deed haar intrede, 2 -0 voor , kat in'tbakkie. Maar daar zat nu precies het probleem OSR liep voortdurend achter Oostermoer aan, het begon op een afstraffing te lijken,OSR kon de vorm van de eerste 2e sets niet meer laten zien, vooral de achterhoede zat dikwijls mis met de pasing, ondanks verwoede pogingen van de coach van OSR om bij de stand 4-15 de wedstrijd te laten kantelen ging Oostermoer verder met hun poging deze set te winnen. Toch kwam OSR weer terug in de wedstrijd, langzaam slopen ze toch weer dichterbij. Oostermoer zag de bui al aankomen, het laatste deel van deze set werd erg spannend , zou OSR dan nogmaals de set naar zich toe trekken? Via een laatste poging, een time out bij 21-24, probeerde de coach nog even het ritme van Oostermoer te breken, het mocht niet meer baten. De winst was voor Oostermoer. Dan op naar de 4e set, Oostermoer had blijkbaar genoeg aan 1 set, OSR startte als vanouds en liep lekker uit, het was net of het ijs gebroken was, via set standen van 6-1, 10-3 liep OSR via 20-15 uiteindelijk naar de set winst van 25-18 en werd de wedstrijd gewonnen met 3-1.

Op naar de wedstrijd van a.s zaterdag wanneer Sleen 2 op bezoek komt. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden,Sleen heeft een kleine voorsprong van 2 punten, maar bij de volle winst, kan OSR aan kop komen en misschien uiteindelijk het kampioenschap gaan vieren. Wil je getuige van deze belangrijke pot volleybal zijn, kom dan kijken a.s zaterdag 10 Maart in Exloo, aanvang wedstrijd 19.00 uur. De koffie staat dan vast wel klaar.

Jan Geerta

Laatst aangepast op zondag 04 maart 2012 12:54
 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede