Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
TOP WEEKEND JEUGD OSR PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

Na 3 rondes volleybal zijn de jeugdteams van OSR al aardig op weg om er een goed seizoen van te maken. Beide teams scoorden ook afgelopen zaterdag weer 100%. Meisjes C begon de dag tegen SSS uit Compas en leverde een puike prestatie met de set standen in hun voordeel van 25-9,25-8 en 25-13.Terwijl de Meisje B in de hoofdklasse  van  een team van De Kangeroes uit Hardenberg op de 1e set na weinig tegenstand had.  De setstanden waren dan ook daar overtuigend genoeg:25-16,25-10,25-12 en 25-11.

Daarna was de derby OSR-VEB’98 aan de beurt. OSR heeft al jaren moeite met het winnen van derby’s en zo ook zaterdag.  VEB won deze wedstrijd dan ook, al hoewel niet met overmacht, maar ze waren blijkbaar al beter op elkaar ingespeeld dan OSR. De setstanden waren dan ook in het voordeel van VEB:17-25,23-25,22-25, 24-26.  Volgens een van de speelsters van OSR hadden ze duidelijk beter gespeeld dan de week ervoor toen Quinto uit Westerbork duidelijk nog te sterk was.

Als slotwedstrijd was het 1e dames team aan de beurt, ze speelden tegen de dames van Smash uit Beilen.  Vorig seizoen hadden deze dames de bekerwedstrijd van OSR verloren en nu zitten ze bij elkaar in de competitie. Tot afgelopen zaterdag stonden ze op een gelijke stand.  De dames van Smash wilden dan ook wel even revanche nemen, hetgeen hun ook  lukte. Het team was duidelijk sterker en had ook meer topwedstrijd ervaring in hun team. OSR moet  nog aan elkaar wennen en dat zag je uiteindelijk resulteren in een nederlaag.  Alleen de 3e set kreeg OSR een beetje voet aan de grond. Setstanden uiteindelijk, 15-25, 12-25,22-25 en 18-25 .

Wil je ook zo’n spannend dagje OSR mee maken, kom dan 27 oktober naar de sportzaal in Exloo, aanvang wedstrijden 14.00 uur.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede