Home > Nieuws > Archief
 
Banner
Banner
Banner
WEDSTRIJDVERSLAG MB1 PDF Afdrukken E-mailadres
Wedstrijdverslag

De meiden van B1 zijn warm gedraaid! Na wat wisselende wedstrijden afgelopen weken speelden ze gisteren een topwedstrijd tegen de nummer 2 in Nieuw Leusen. Het aanwezige publiek heeft enorm genoten van de inzet en de kwaliteit van spel van de meiden. Met gezonde spanning betraden ze de arena. Na gelijk in de eerste set op achterstand te zijn gezet door Flash pakten ze het op, en vol concentratie en wilskracht gingen ze erop en erover. Flash totaal in shock en de meiden wonnen de set met 12-25!

 

De tweede set werd een stuk spannender… Waar ze vaak door spanning de punten verliezen was vandaag alles anders. Het team stond er en drukte door zodat deze set werd gewonnen met 24-26.

De derde set begon als de eerste set,  meteen weer op achterstand gezet door Flash. Dit team speelde trouwens ook prachtig volleybal waardoor het een zeer mooie wedstrijd was om te zien. Zowel aanvallend als verdedigend werd er mooi volleybal gespeeld. Het aanwezig publiek van Flash dacht dat de conditie van OSR nu op was en hadden een goed gevoel over winst in deze set voor hun team. Helaas voor hun, gelukkig voor ons, bleken onze meiden door te kunnen zetten. Weer winst en met 18-25 was de wedstrijd al gewonnen!

Maar de meiden wilden meer! Het straalde ervan af dat ze met alle punten naar huis wilden. Je rijdt tenslotte niet voor niets zo`n eind… De spanning in de vierde set nam toe, het werd reuzespannend. Tegen het einde van de set stond OSR op achterstand, 23-20. Maar dit was een topdag, vandaag konden ze alles. Onder leiding van Chris die het zweet ook flink op de rug had en wissels die goed uitpakten bogen de meiden ook deze set om naar winst door koelbloedig de set uit te serveren! Het werd uiteindelijk 24-26.

Wat een team, ze stonden er! Geweldig gedaan meiden, jullie hebben stuk voor stuk bewezen heel goed te kunnen volleyballen. Verheug me op de rest van het seizoen!

Anita.

 
Huis Verkopen
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Comyoo - media . communicatie - communicatiebureau uit Enschede